Sezónní menu
Rezervujte si místa na tel.: 491 041 071, nebo použijte formulář níže (pod fotogalerií).
PŘEDKRM
-
60 g / CARPACCIO Z DAŇKA,
hříbky, dýně, fíky, řeřicha (alergeny: (1, 7, 10, 12) // 245 Kč
HLAVNÍ CHODY
-
150 g / RAGÚ Z DIVOČÁKA,
glazovaná zelenina, rakytník, švábské nudle, perník, máslo (1, 3, 7, 9) // 315 Kč -
150 g / SRNČÍ HŘBET,
kaštanové pyré, pastiňák, mandlová kroketa, aronie, omáčka z pečených kostí (1, 3, 7, 12) // 485 Kč
DEZERT
-
BUCHTIČKY S VANILKOVOU OMÁČKOU,
rum, jablka, rozinky (1, 3, 7, 8, 12) // 105 Kč
Sezónní menu podáváme od 28. října 2024.