Polední menu
31. 3. 2025 ‐ 4. 4. 2025
Polední menu vydáváme v čase od 11.00 do 14.00 hod.
Stálý jídelní lístek
Akceptujeme stravenky: Cheque Déjeuner, Ticket restaurant
Akceptujeme stravenky: Cheque Déjeuner, Ticket restaurant
Pondělí 31. 3.
Cena poledního menu/týdenního menu - polévka, hlavní jídlo, dezert: | 239,- / 545,- Kč | |
Polévka: Silný hovězí vývar s vaječnou sedlinou, maso, zelenina | ||
Hlavní chod I.: Řízečky z vepřové panenky, bramborové pyré, okurkový salát s jogurtem | ||
Hlavní chod II.: Asijská pánev s kuřecím masem, kokosové mléko, chilli, jasmínová rýže | ||
Dezert: Čokoládová pěna ve skleničce, maliny, sušenky | ||
Týdenní nabídka: 180g Vepřová pluma Ibericó, fazolové pyré, glazovaná zelenina, omáčka demi glace |
Úterý 1. 4.
Cena poledního menu/týdenního menu - polévka, hlavní jídlo, dezert: | 239,- / 545,- Kč | |
Polévka: Tom Kha Kai, krevety, koriandr | ||
Hlavní chod I.: Kuřecí špíz, cuketa, červená cibule, slanina, americké brambory, omáčka z kostí a nakládaného pepře | ||
Hlavní chod II.: Vepřový steak po uzenářsku, okurky, cibule, opékané brambory se slaninou, omáčka demi glace | ||
Dezert: Palačinka plněná ananasem, čokoláda, citronová zmrzlina | ||
Týdenní nabídka: 180g Vepřová pluma Ibericó, fazolové pyré, glazovaná zelenina, omáčka demi glace |
Středa 2. 4.
Cena poledního menu/týdenního menu - polévka, hlavní jídlo, dezert: | 239,- / 545,- Kč | |
Polévka: Žampiónový krém, lanýžový olej, máslové krutóny | ||
Hlavní chod I.: Smažený holandský řízek, bramborové pyré, ledový salát, zákys | ||
Hlavní chod II.: Špagety s boloňským ragú, parmezán, rukola | ||
Dezert: Vdolky, rum, povidla, tvaroh | ||
Týdenní nabídka: 180g Vepřová pluma Ibericó, fazolové pyré, glazovaná zelenina, omáčka demi glace |
Čtvrtek 3. 4.
Cena poledního menu/týdenního menu - polévka, hlavní jídlo, dezert: | 239,- / 545,- Kč | |
Polévka: Boršč, zakysaná smetana, kopr | ||
Hlavní chod I.: Pomalu pečená krkovice na houbách, dušená rýže, smažená cibulka | ||
Hlavní chod II.: Varenyky plněné balkánským sýrem, brambory, kysané zelí, smetanová omáčka, pažitka | ||
Dezert: Dort Napoleon | ||
Týdenní nabídka: 180g Vepřová pluma Ibericó, fazolové pyré, glazovaná zelenina, omáčka demi glace |
Pátek 4. 4.
Cena poledního menu/týdenního menu - polévka, hlavní jídlo, dezert: | 239,- / 545,- Kč | |
Polévka: Dršťková z hlívy ústřičné | ||
Hlavní chod I.: Sekané biftečky z hovězí svíčkové, steakové hranolky, pepřová omáčka | ||
Hlavní chod II.: Smažené langoše se slaninou a kefírem, škvarky, feta sýr, smažená cibulka, bylinky | ||
Dezert: Brownies do skleničky, jahody, zákys | ||
Týdenní nabídka: 180g Vepřová pluma Ibericó, fazolové pyré, glazovaná zelenina, omáčka demi glace |
Seznam alergenů na vyžádání u obsluhy.