Polední menu
13. 10. 2025 ‐ 17. 10. 2025
Polední menu vydáváme v čase od 11.00 do 14.00 hod.
Stálý jídelní lístek
Akceptujeme stravenky: Sodexo Gastropass, Cheque Déjeuner, Ticket restaurant
Akceptujeme stravenky: Sodexo Gastropass, Cheque Déjeuner, Ticket restaurant
Pondělí 13. 10.
Cena poledního menu/týdenního menu - polévka, hlavní jídlo, dezert: | 259,- / 475,- Kč | |
Polévka: Dýňový krém, kokosové mléko, meruňky | ||
Hlavní chod I.: Vepřová sekaná, bramborová kaše, salát z kyselé zeleniny | ||
Hlavní chod II.: Krůtí medailonky na bylinkách, gratinované brambory, máslová zelenina, pepřová omáčka | ||
Dezert: Čokoládová tartaletka s citronovým krémem | ||
Týdenní nabídka: Vepřová pluma Ibérico, grenaille, glazovaná zelenina, lanýžová omáčka |
Úterý 14. 10.
Cena poledního menu/týdenního menu - polévka, hlavní jídlo, dezert: | 259,- / 475,- Kč | |
Polévka: Silný hovězí vývar, játrová rýže, zelenina, nudle | ||
Hlavní chod I.: Maďarský hovězí guláš, houskové knedlíky | ||
Hlavní chod II.: Smažené žampiony, vařený brambor, tatarská omáčka | ||
Dezert: Hruškový koláč, růžový pepř, vanilková zmrzlina | ||
Týdenní nabídka: Vepřová pluma Ibérico, grenaille, glazovaná zelenina, lanýžová omáčka |
Středa 15. 10.
Cena poledního menu/týdenního menu - polévka, hlavní jídlo, dezert: | 259,- / 475,- Kč | |
Polévka: Telecí minestrone, bazalkové pesto, parmezán | ||
Hlavní chod I.: Vepřová játra po berlínsku, bramborové pyré, jablka, smažená cibulka | ||
Hlavní chod II.: Hovězí burger, karamelizovaná cibulka, čedar, hranolky | ||
Dezert: Krtkův dort ve skleničce | ||
Týdenní nabídka: Vepřová pluma Ibérico, grenaille, glazovaná zelenina, lanýžová omáčka |
Čtvrtek 16. 10.
Cena poledního menu/týdenního menu - polévka, hlavní jídlo, dezert: RESTAURACE CELÝ DEN PLNĚ REZERVOVÁNA PRO SOUKROMOU AKCI. DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ | 259,- / 475,- Kč | |
Polévka: | ||
Hlavní chod I.: | ||
Hlavní chod II.: | ||
Dezert: | ||
Týdenní nabídka: |
Pátek 17. 10.
Cena poledního menu/týdenního menu - polévka, hlavní jídlo, dezert: | 259,- / 475,- Kč | |
Polévka: Houbový krém, lanýžový olej, mléčná pěna | ||
Hlavní chod I.: Hovězí loupaná plec, koprová omáčka, houskový knedlík | ||
Hlavní chod II.: Grilovaný kuřecí steak, kuskus, pečená dýně, niva, ořechy | ||
Dezert: Trdelník, vanilkový krém, pistácie | ||
Týdenní nabídka: Vepřová pluma Ibérico, grenaille, glazovaná zelenina, lanýžová omáčka |
Seznam alergenů na vyžádání u obsluhy.