Polední menu
18. 11. 2024 ‐ 22. 11. 2024
Polední menu vydáváme v čase od 11.00 do 14.00 hod.
Stálý jídelní lístek
Akceptujeme stravenky: Cheque Déjeuner, Ticket restaurant
Akceptujeme stravenky: Cheque Déjeuner, Ticket restaurant
Pondělí 18. 11.
Cena poledního menu/týdenního menu - polévka, hlavní jídlo, dezert: | 239,- / 465,- Kč | |
Polévka: Krém z pečeného celeru, máslové krutóny | ||
Hlavní chod I.: Smažené kuřecí stripsy, hranolky, hanácký salát, BBQ | ||
Hlavní chod II.: Hovězí Stroganoff, jasmínová rýže | ||
Dezert: Makovec, omáčka Sabayon | ||
Týdenní nabídka: Vepřová pluma Ibérico, bramborové pyré, glazovaná zelenina, pepřová omáčka |
Úterý 19. 11.
Cena poledního menu/týdenního menu - polévka, hlavní jídlo, dezert: | 239,- / 465,- Kč | |
Polévka: Mrkvový krém s kokosovým mlékem, pomeranče | ||
Hlavní chod I.: Moravský vrabec se zelím, bramborové špalíčky, vídeňská cibulka | ||
Hlavní chod II.: Smažená treska v panko strouhance, bramborové pyré, kopr, citron | ||
Dezert: Banánové Tiramisu ve skleničce | ||
Týdenní nabídka: Vepřová pluma Ibérico, bramborové pyré, glazovaná zelenina, pepřová omáčka |
Středa 20. 11.
Cena poledního menu/týdenního menu - polévka, hlavní jídlo, dezert: | 239,- / 465,- Kč | |
Polévka: Tomatová s mozzarellou, bazalkové pesto | ||
Hlavní chod I.: Kuřecí Quritto, kukuřice, steakové hranolky, česnekový dip | ||
Hlavní chod II.: Kapustový karbanátek s uzeným masem, šťouchané brambory, ovocný kompot | ||
Dezert: Dýňový koláč, vanilková zmrzlina | ||
Týdenní nabídka: Vepřová pluma Ibérico, bramborové pyré, glazovaná zelenina, pepřová omáčka |
Čtvrtek 21. 11.
Cena poledního menu/týdenního menu - polévka, hlavní jídlo, dezert: | 239,- / 465,- Kč | |
Polévka: Silný hovězí vývar s masem, nudle, zelenina | ||
Hlavní chod I.: Loupaná plec s koprovou omáčkou, vejce, houskový knedlík/máslové brambory | ||
Hlavní chod II.: Cordon Bleu, bramborová kaše, ledový salát | ||
Dezert: Trubičky s vanilkovo-citrónovým krémem | ||
Týdenní nabídka: Vepřová pluma Ibérico, bramborové pyré, glazovaná zelenina, pepřová omáčka |
Pátek 22. 11.
Cena poledního menu/týdenního menu - polévka, hlavní jídlo, dezert: | 239,- / 465,- Kč | |
Polévka: Telecí minestrone, fazolky, rýžová vřetena | ||
Hlavní chod I.: Kuřecí stehno á la bažant, pečená rýže | ||
Hlavní chod II.: Penne se sýrovou omáčkou, kuřecí maso, kapary, baby špenát, parmezán | ||
Dezert: Obrácený koláč s jablky a skořicí | ||
Týdenní nabídka: Vepřová pluma Ibérico, bramborové pyré, glazovaná zelenina, pepřová omáčka |
Seznam alergenů na vyžádání u obsluhy.